Det er nemt og enkelt

Høreapparater til ethvert behov

Hos Rosenholm Hørecenter tilbyder vi lige netop det høreapparat, der vil være det bedste ud fra din hørelse. Vores høreklinik er beliggende i Hornslet.

Hørelse er en diffus størrelse. Ligesom vi ser farver forskelligt, så hører vi også lyde forskelligt. Hvad der er god lyd for dig og mig, er ikke nødvendigvis god lyd for hr. og fru Jensen.

Støj, medicin, slag, blodpropper/hjerneblødninger, diabetes og mange andre faktorer kan føre til hørenedsættelse. Dette bevirker, at man ofte synes, at andre mumler, TV/radio mangler bas, eller at diskantlyden er forvrænget. Man trækker sig socialt, og dette kan påvirke demens, da man i så fald ikke får nye input fra omverdenen.

Fem forskellige kategorier inden for høreapparater

Nedenfor kan du finde en oversigt over de fem forskellige kategorier inden for høreapparater, du kan vælge imellem, og du kan blive klogere på, hvilken kategori der egner sig bedst til din hørelse.

Kategori 1 – Budget

Du er ikke specielt aktiv, og du har et lille høretab samt en god skelneevne. I denne kategori er høreapparaterne bedst egnede til samtale på tomandshånd og i små grupper, hvor der ikke er nogen udenoms støj.

Kategori 2 – Basis

Du er, som i kategori 1, ikke specielt aktiv, og du har et lille høretab samt en god skelneevne. Her får du en bedre støjreduktion, så du har lettere ved at høre i mindre grupper med moderat baggrundsstøj.

Kategori 3 – Basis+

Du er forholdsvis aktiv og social, dit høretab er moderat, og du har en god skelneevne. Disse høreapparater giver et bedre udbytte til en god pris. De har en bedre komfort, da du får en bedre lyd og en bedre dæmpning af støj, ligesom det også gør det lettere at høre i baggrundsstøj.

Du har væsentligt lettere ved at høre, hvad der bliver sagt om middagsbordet, og du har desuden lettere ved at høre tale fra TV og radio.m.

Kategori 4 – Avanceret

Du er meget aktiv og meget social. Der er en utrolig god lydkvalitet på disse høreapparater, og du vil opnå en rigtig god og til dels ubesværet hørelse i de fleste situationer. Det er væsentligt lettere at deltage aktivt i samtaler i for eksempel større forsamlinger, til fester og møder. Disse høreapparater er rigtig gode til at gengive tale og musik, og baggrundsstøj og vindstøj undertrykkes, så lyden bliver mere naturlig.

Kategori 5 – Top

Top-produkterne har den nyeste og bedste teknologi fra verdens førende producenter af høreapparater. Disse høreapparater giver dig absolut flest fordele i forhold til dårlig hørelse, og de er de absolut bedste på markedet.

Du vil opnå den absolut bedste hørelse i alle situationer. Høreapparaterne differentierer lydene, så der er mest fokus på talefrekvenserne og mest dæmpning af baggrundsstøj/støj*.

*Baggrundsstøj/støj skal ikke dæmpes 100 %. Støj er en naturlig del af et lydbillede, og hvis støjen fjernes helt, vil det bevirke, at lyden er ”unaturlig”. Tale/lyd vil høres, som når du opholder dig i et lydtæt rum.

HUSK! – Høreapparater er og bliver KUN et teknisk hjælpemiddel. Høreapparater vil aldrig løse dine høreproblemer 100%, men de kan have en stor betydning for din livskvalitet.

Forsikring, selvrisiko og garanti

Til alle høreapparater er der tilknyttet en forsikring. Forsikringen er gældende til at erstatte hvert serienummer x 1 for bortkomne eller beskadigede høreapparater. Der er en desuden en selvrisiko for alle høreapparater. Selvrisikoen er individuel alt efter producent.

Garantien på det gældende serienummer følger garantien på det oprindelige fakturerede høreapparat – garantien bliver altså ikke ”udvidet”.

Kontakt os og få hjælp til at vælge det rette høreapparat

Vi kan altid kontaktes enten på telefon 43 45 01 01 eller e-mail mail@rosenholmhoerecenter.dk, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rette høreapparat, hvis du har spørgsmål omkring priser, eller hvis du har brug for hjælp til at søge om tilskud.

Hør livet – ​resten af livet!​

​Gratis og uforpligtende

Høreprøve, service af alle høreapparater indenfor garantien, uanset leverandør

​Fleksible åbningstider

Kontakt os for en samtale når det passer DIG

​Offentlige tilskud

Vi søger de offentlige tilskud for dig

Book din tid let og hurtigt!

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf.:
​43 45 01 01 for at booke tid.

Følg os på Facebook

Du er meget velkommen til at følge vores side.

Om klinikken

Rosenholm Hørecenter I/S​

Rosenholmvej 66

8543 Hornslet

- Find vej med Google Maps

Garanti/certificering

Åbningstider

Mandag​:

10 - 15

Tirsdag​:

10 - 15

​​​Onsdag​:

10 - 15

Torsdag​:

10 - 15

Fredag​:

10 - 13