43 45 01 01 mail@rosenholmhoerecenter.dk

Om Rosenholm Hørecenter

Hvad kan Rosenholm Hørecenter?

Vi giver dig bedre livskvalitet.

Vi forbedrer din hørelse bedst muligt med høreapparater

Rosenholm Hørecenter er et lille lokalt hørecenter i Hornslet. Vi er tætte på dig uanset om du bor i syddjurs eller Norddjus kommune.

Vi er 100% privatejet, vi har ikke samarbejde med de store kæder eller med ørelægerne.

Regitze – medejere- har mange års erfaring i branchen som audiologiassistent. Hun er den i vil møde i klinikken og på hjemmebesøgene. Hun har arbejdet med mange forskellige høreapparats fabrikater.

Hornslet, opland og Djursland generelt har mange ældre og dermed mange med nedsat hørelse.

Langt de fleste ældre sætter en ære i at kunne klare sig selv, de vil helst ikke ”bebyrde” familie, naboer og venner med hjælp til transport. Langt de fleste vil kunne gå eller cykle hertil

Vi skiller os ud ved at tage på hjemmebesøg. Det er uanset om hjemmet er i Auning, Rønde Ryomgård,  Mørke, Grenå, Ebeltoft eller en anden af de større eller mindre byer. Vi har udstyret til diverse målinger der skal foretages samt til tilpasning af høreapparater.

Vi skiller os også ud ved at vi har god tid til en snak med den enkelte så de føler sig godt tilpas og ikke føler de bare er et cpr-nummer. Hver især skal være i centrum som det unikke individ de er.

Vi ønsker ikke nogen skal føle sig presset til at vælge her og nu eller at de nødvendigvis skal bruge en masse penge på høreapparater. Dog skal der være fokus på at pris og kvalitet hænger sammen.

-Velkommen til vores hørecenter

Luk menu